pixel

Power Flowers

Menu

Aanmelden

Over het koor


Welkom bij koor "Power Flowers"! Wij zijn een koor dat zich volledig richt op de muziek uit de jaren 60/70 en de legendarische Flower Power periode. Ons doel is om de nostalgische en positieve vibes van die tijd weer tot leven te brengen door middel van onze zang.

Bij "Power Flowers" staan gezelligheid en samenwerking centraal. We genieten van de harmonie en het samenzijn, terwijl we werken aan het creëren van prachtige meerstemmige nummers. Samen vormen we een hechte groep waarin iedere stem belangrijk is en waar we streven naar muzikale pracht.

Of je nu een ervaren zanger bent of net begint, bij ons is iedereen welkom. We bieden een ondersteunende en stimulerende omgeving waarin we samen groeien als koor en individuele zangers. Dus als je van de Flower Power muziek houdt en graag deel wilt uitmaken van een enthousiaste groep zangers, sluit je dan aan bij "Power Flowers"!

Kom en ontdek de magie van de Flower Power periode met ons koor. Samen creëren we prachtige harmonieën en brengen we de positieve boodschap van vrede en liefde uit die tijd tot leven. Doe met ons mee en laat je stem stralen in de bloeiende wereld van "Power Flowers"!

Doel:
Met plezier zingen en regelmatig optreden op diverse locaties; o.a. verpleeghuizen, dagbestedingen en begeleid wonen eventueel via fonds 1818

"zingen voor ouderen".

Repetities:
Pop Radar
Burgemeester Hovylaan 12
Den Haag


Zing met ons mee!

Ben jij tussen de 35 en 75 jaar en op zoek naar een geweldig koor om deel van uit te maken? Zoek niet verder! Power Flowers is een gezellig koor, opgericht in 2021, en we zoeken enthousiaste mensen zoals jij, zowel dames als heren, om onze zangfamilie te versterken.

Ons repertoire is een muzikaal eerbetoon aan de legendarische Flower Power periode, doordrenkt met nostalgie, expressie en herkenbare melodieën. Onder de bezielende leiding van onze altijd enthousiaste topdirigent, Albert-Jan, brengen we deze tijd opnieuw tot leven met betoverende zang.

Bij Power Flowers staat plezier voorop. We zijn een gezellig en hardwerkend koor dat zich richt op meerstemmige nummers uit die bijzondere periode. Samen ontdekken we de harmonie en positieve vibes van de Flower Power muziek.

Ons doel? Met plezier zingen en regelmatig optreden op diverse locaties, zoals verpleeghuizen, dagbestedingen en begeleid wonen. We streven ernaar om via fonds 1818 "zingen voor ouderen" een lach op vele gezichten te toveren.

Sluit je bij ons aan en laat de Flower Power in jou ontluiken! �� ✌

Voorbeeld van ons repertoire:
Summer in the city, San Francisco, California Dreamin, Sunny, Venus

Repetities
Donderdagavond 20:00 - 22:00
Pop Radar
Burgemeester Hovylaan 12
Den Haag

Heb je interesse vul dan svp dit formulier in: