pixel

Power Flowers

Menu

Aanmelden

Over het koor


Welkom bij koor "Power Flowers"! Wij zijn een koor dat zich volledig richt op de muziek uit de legendarische Flower Power periode. Ons doel is om de nostalgische en positieve vibes van die tijd weer tot leven te brengen door middel van onze zang.

Bij "Power Flowers" staan gezelligheid en samenwerking centraal. We genieten van de harmonie en het samenzijn, terwijl we werken aan het creëren van prachtige meerstemmige nummers. Samen vormen we een hechte groep waarin iedere stem belangrijk is en waar we streven naar muzikale pracht.

Of je nu een ervaren zanger bent of net begint, bij ons is iedereen welkom. We bieden een ondersteunende en stimulerende omgeving waarin we samen groeien als koor en individuele zangers. Dus als je van de Flower Power muziek houdt en graag deel wilt uitmaken van een enthousiaste groep zangers, sluit je dan aan bij "Power Flowers"!

Kom en ontdek de magie van de Flower Power periode met ons koor. Samen creëren we prachtige harmonieën en brengen we de positieve boodschap van vrede en liefde uit die tijd tot leven. Doe met ons mee en laat je stem stralen in de bloeiende wereld van "Power Flowers"!

Doel:
Met plezier zingen en regelmatig optreden op diverse locaties; o.a. verpleeghuizen, dagbestedingen en begeleidwonen eventueel via fonds 1818 "zingen voor ouderen".

Repetities:
Donderdag 20:00 - 22:00
Bokkefort
Doctor H.E. van Gelderlaan 260 - 262
Den Haag


Aanmelden

Aanmelden kan via:  powerflowers2021@hotmail.com