.

"The Umbrellas"
Kunst voor vrede 2024

Menu

Click here for English

Hoe meedoen?

Over Dorota Matejová

Registratie formulier

Repetities

Voor wie is dit project

Waar gaat het project over


Doe mee met "The Umbrellas"

Een uniek muziektheater avontuur!
Voor iedereen van alle leeftijden en achtergronden!

Ontdek een plek waar je muziek, beweging en theater kunt combineren. The Umbrellas nodigt je uit om mee te doen met een vrolijke groep waar je je echte stem kunt vinden en jezelf veilig kunt uitdrukken. Onder leiding van muzikant en performer Dorota Matejová is dit project voor iedereen, of je nu wel of geen ervaring hebt met muziek of theater!


Overzicht

Waar gaat het project over?

De les wordt gegeven in Engels en Nederlands.


Voor wie is dit project?

De uitnodiging is voor mensen van alle leeftijden, achtergronden, culturen en identiteiten die geïnteresseerd zijn in het verkennen van muziek en beweging in een veilige, inclusieve en respectvolle omgeving. Vooral voor degenen zonder ervaring in experimenteel theater! Het is een kans om samen te leren, te creëren en op te treden, zonder dat je muzikale, bewegings- of theaterervaring nodig hebt!


Hoe meedoen?

Klik hier om het inschrijfformulier in te vullen
Voor meer informatie, neem contact op met:

Kosten
De prijs is €79,50 per persoon voor de 3 maanden durende cursus, inclusief diner aan het einde van de cursus tijdens het ART FOR PEACE evenement.


Over Dorota Matejová (ik)

Ik ben een jonge veelzijdige artiest, professionele muzikant, fluitist, muziekleraar, bewegingsperformer en dichter met veel ervaring in zowel klassieke als experimentele muziek en fysiek theater. Ik heb lesgegeven aan verschillende leeftijdsgroepen en achtergronden en heb muziekdiploma's van het Conservatorium van Amsterdam en het Koninklijk Conservatorium van Den Haag, waar ik Cum Laude ben afgestudeerd met een artistieke eindpresentatie die muziek en poëzie combineerde.

Daarnaast volg ik al meer dan 10 jaar een opleiding Fysiek Theater en Muzikaliteit van Beweging bij MAPA - The Moving Academy for Performing Arts, terwijl ik ook tal van dans-, theater- en improvisatiecursussen heb gevolgd. In het project THE UMBRELLAS wil ik mensen verbinden door middel van muziek en beweging, en deelnemers aanmoedigen om hun creatieve potentieel te verkennen.

Voor meer informatie over mijn werk, kun je bezoeken: pupavy.com


Repetitie details


Inschrijfformulier: