.

Vredesfeest 2023

Menu

Wees welkom bij Het Vredesfeest 2023

Een dag vol inspiratie en samenkomst voor vrede
Op zondag 17 september 2023, in Dienstencentrum Copernicus, Daguerrestraat 16, Den Haag, verwelkomen we jou voor het Vredesfeest 2023.

Wat te verwachten:

Tijdens de middag zijn onze bar en keuken open waar u drankjes, broodjes en/of soep kunt bestellen.

Vredesfeest 2023
17-09-2023 14:45 - 17:30
Dienstencentrum Copernicus
Daguerrestraat 16
Den Haag

Toegang is gratis.


Vrijwillige bijdrage

Het Vredesfeest wordt u gebracht door de toegewijde werkgroep Vredesfeest Den Haag en onze vrijwilligers. Ons doel is om een dag vol inspiratie en verbinding te bieden, en we willen dat deze viering van vrede voor iedereen toegankelijk is. Daarom hebben we ervoor gekozen om geen toegangsprijs te heffen.

Echter, om de kosten van de organisatie te dekken en ons in staat te stellen dit evenement te blijven aanbieden. We nodigen je uit om een vrijwillige bijdrage te overwegen. Jouw steun, hoe groot of klein ook, draagt direct bij aan het succes van het Vredesfeest. Het is met deze solidariteit dat we samen een impact kunnen creëren en de wereld een stukje vreedzamer kunnen maken. Jouw bijdrage maakt het verschil, en we zijn dankbaar voor je steun aan ons doel. Als je bereid bent om een bijdrage te leveren, kun je dat doen bij ons op het evenement of via de onderstaande link:

https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=dI0491ocQdGcb7Q3-FgTVg