.

Welkom bij het "Vrede is het Woord" evenement!

Menu

Informatie

Inschrijven

Oefenmaterialen

poster

Vrijwillige bijdrage


Vrede is het Woord - Wake bij de Vredesvlam

Zondag 3 maart mochten wij "Vrede is het woord" weer ten gehore brengen tijdens de maandelijkse wake bij de Wereldvredesvlam aan het Vredespaleis. Elke maand komt een groep mensen bijelkaar om bij te dragen aan een liefde- en compassievollere samenleving waar iedereen tot zijn/haar recht mag komen.

Over "Vrede is het Woord"
Geschreven door Albert-Jan van der Neut, is "Vrede is het Woord" niet alleen een lied, maar een boodschap van vrede en verbondenheid. Dit initiatief is ontstaan uit de inspiratie van Corrie Harland, geïnspireerd door het lied "Prayer Of The Mothers" uitgevoerd door Yael Deckelbaum.

Over de schrijver:
Albert-Jan van der Neut, de schrijver van "Vrede is het Woord," deelt met ons zijn inspiratie achter dit bijzondere lied. Zijn doel was helder: een lied creëren dat door iedereen, ongeacht geloofsovertuiging, gezongen kan worden. Hij streeft naar vrede zonder partij te kiezen, met de overtuiging dat het woord 'vrede' verenigend is voor iedereen.

De tekst van het lied weerspiegelt deze universele boodschap van liefde en vrede. "Vrede is het woord, het woord is liefde," is een mantra dat resonantie vindt voor degenen die spreken, luisteren of voelen. Het lied moedigt aan tot introspectie, het erkennen van onze eigen uniciteit en het delen van begrip met anderen.

Albert-Jan hoopt dat dit lied zal groeien door verschillende uitvoeringen en vertalingen, en zo een wereldwijde boodschap van vrede zal verspreiden. Zijn wens is dat "Vrede is het Woord" niet alleen een lied is, maar een krachtig symbool van eenheid en verbroedering.

Laten we samen zijn visie omarmen en met dit lied een brug slaan naar vrede, waar we allemaal deel van uitmaken.

Initiatief:
Dit evenement is een initiatief van Corrie Harland, die werd geïnspireerd door de krachtige boodschap van "Prayer Of The Mothers" en het verlangen om een gelijksoortige boodschap van vrede te verspreiden.

Nodig ons uit en zing het samen met ons.
Wilt u zelf het lied zingen, wellicht samen met ons? U kunt ons uitnodigen. Bel met 06-42462090

Bladmuziek en Oefenmateriaal:
Via de link vind u bladmuziek en oefenmateriaal zodat je hetzelf kan zingen en opnemen.
Klik hier en download de bladmuziek en het oefenmateriaal.

 


Inschrijfformulier


Overweeg een Vrijwillige Bijdrage:

Het succes van "Vrede is het Woord" is mede mogelijk gemaakt door toegewijde inspanningen en enkele onvermijdelijke kosten die door ons zijn gedragen. We geloven sterk in het verspreiden van deze boodschap van vrede en streven ernaar om toekomstige initiatieven te blijven ondersteunen.

Jouw vrijwillige bijdrage, hoe klein ook, is een waardevolle steun voor ons project. Het helpt niet alleen om de gemaakte kosten te dekken, maar het stelt ons ook in staat om meer van dergelijke inspirerende initiatieven te organiseren.

Als je hebt genoten van het evenement, de repetitie, of als je gelooft in de kracht van muziek als een instrument voor positieve verandering, overweeg dan alsjeblieft om een vrijwillige bijdrage te doen. Elke euro draagt bij aan het voortzetten van deze missie van vrede en eenheid.

Je kunt een bijdrage leveren via de onderstaande QR-code of de aangegeven link.

https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=3vblYGGKQ8GywQwuWHEz2g

Hartelijk dank voor je steun en geloof in de kracht van muziek om verandering teweeg te brengen. Samen kunnen we een verschil maken.


Vrede is het Woord